Viitorul lui Novak Djokovic în tenis este incert, din cauza „șantajului” la care este supus prin obligația de vaccinare

Viitorul lui Novak Djokovic în tenis este incert, din cauza „șantajului” la care este supus prin obligația de vaccinare

Este un mare semn de întrebare. Se referă la viitorul celui mai mare jucător de tenis de astăzi, Novak Djokovic. Sezonul lui tocmai s-a încheiat. S-a încheiat cu o eliminare din Cupa Davis, cu Serbia. Se mai întâmplă. Dar întrebarea este: când îl vom revedea pe Djokovic pe un teren de tenis?

Sezonul 2022 nu a început, dar este deja sub semnul întrebării pentru numărul 1 mondial. Și pe bună dreptate: nu știm dacă va merge la Melbourne la începutul anului viitor, pentru primul Grand Slam al sezonului, Australian Open. Novak Djokovic menține suspansul și se enervează pentru că i se pune aceeași întrebare de fiecare dată:

„O să fiți informați, atâta tot. Știu ce vreti. Nu trebuie să dau acum răspunsul. Știu despre ce vreți să-mi vorbiți… (se enervează) Dar veți fi informați! Atât! Atât pot să spun. Nu îți voi spune când exact, dar Australia se apropie așa că vei fi informat foarte curând. Crăciun fericit”.

Problema e că participarea la Australian Open este rezervată doar celor vaccinați. În ultimele luni, Novak Djokovic a refuzat să spună dacă a fost vaccinat sau nu. Este motivul pentru care rămâne totul neclar. Tatăl său, în schimb, este mult mai direct. El spune că, probabil, Novak nu va merge în Australia, având în vedere „șantajul” și „condițiile” la care e supus.

Dar, având în vedere contextul de sănătate, pare puțin probabil ca Australian Open să fie singurul turneu major care îi va refuza pe cei nevaccinați și ne întrebăm la ce turnee va merge Novak Djokovic.

Nu este singurul atlet de top care își pune cariera în pericol

În aceeași situație este și una dintre vedetele NBA, campionatul nord-american de baschet. Apărătorul de la Brooklyn Nets, Kyrie Irving, refuză să fie vaccinat. Însă echipa sa nu glumește cu acest aspect. Așa că ea a decis să-l excludă, până când se va conforma. Nets plătește unui jucător milioane de dolari pentru a sta acasă și pierde unul dintre atuuri în cursa pentru titlu.

Sursa: France Inter

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook