VIDEO| O jurnalistă își murdărește intenționat hainele cu noroi și pretinde că s-a implicat în curățarea orașului după inundații

VIDEO| O jurnalistă își murdărește intenționat hainele cu noroi și pretinde că s-a implicat în curățarea orașului după inundații

Susanna Ohlen, reporter al televiziunii RTL, a fost surprinsă murdărindu-și intenționat hainele cu noroi înaintea unei intervenții live în timpul căreia a pretins că a ajutat la curățarea orașului după inundațiile care au lovit mai multe zone ale Germaniei. RTL a publicat un articol intitulat „Curățând după inundații: Prezentatoarea RTL Susanna Ohlen dă o mână de ajutor în orașul Bad Muenstereifel”.

La câteva ore după ce clipul doveditor a fost postat pe Twitter, RTL a anunțat că Ohlen a fost deja suspendată din funcție.

„Abordarea reporterului nostru contrazice în mod clar principiile și standardele noastre jurnalistice.”

„Drept urmare, am eliberat-o din funcție după ce am luat la cunoștință fapta sa”, a scris RTL pe Twitter.

Vineri, Ohlen a recunoscut că a comis „gravă eroare” murdărindu-se cu noroi.

Ea spune că i-a fost „rușine” să apară curată în fața camerei, mai ales că a ajutat la curățenie anterior.

„Am făcut o greșeală gravă luni, când mă aflat în zona inundată… după ce am oferit ajutor în regiunea respectivă, în zilele precedente, m-am simțit rușinată în fața celorlalți voluntari în acea dimineață, când trebuia să apar în haine curate în fața camerei”, spune ea în declarația postată pe site-ul RTL.

„Fără să gândesc prea mult, mi-am întins noroi pe haine.”

Mai mult de 177 de germani și-au pierdut viața după inundațiile produse săptămâna trecută.

Pagubele materiale nu pot fi încă determinate, dar „sunt imense”, spune cancelarul Angela Merkel.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook