VIDEO| O femeie deghizată în fantomă a fost împușcată mortal de vecinii speriați

VIDEO| O femeie deghizată în fantomă a fost împușcată mortal de vecinii speriați

O femeie a fost împușcată după ce s-a deghizat, în glumă, într-o fantomă, pentru a-i speria pe vecini. Victima neidentificată, despre care se spune că are o vârsta cuprinsă între 20 și 25 de ani, bântuia pe străzile din Naucalpan de Juarez, Mexic, purtând o rochie albă și un voal, în încercarea de a-i înspăimânta pe locuitorii din cartierul San Miguel Doram, pe 15 octombrie.

Ea se deghizase în Femeia plângătoare, cunoscută sub numele de „La Llorona” în America Latină, o fantomă despre care se spune că merge pe străzi plângându-și copiii morți.

Conform folclorului, figura terifiantă se plimbă disperată după ce și-a înecat cei doi copii într-un râu, într-un acces de furie, după ce și-a văzut soțul cu o altă femeie.

Localnicii spun că au văzut „fantoma” rătăcind prin zona pe 15 octombrie, în timp ce striga „ay mis hijos” – „oh, copiii mei”.

Un rezident a filmat femeia cu doar câteva clipe înainte să fie împușcată de un vecin speriat. Potrivit rapoartelor poliției locale, vecinul speriat a fugit după ce a deschis focul asupra femeii. Poliția municipală nu a dezvăluit identitatea victimei și nu au fost raportate arestări în legătură cu crima.

Autoritățile au lansat o anchetă asupra incidentului șocant.

Sursa: New York Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook