Un proprietar de cazinouri din Las Vegas oferă bilete de avion pentru a îndemna jucătorii să revină

Un proprietar de cazinouri din Las Vegas oferă bilete de avion pentru a îndemna jucătorii să revină

Totul este permis pentru a reporni faimoasele cazinouri din Las Vegas. După două luni de la închidere, templul jocurilor de noroc urmează să-si redeschidă ușile începând cu 4 iunie. Și pentru a motiva clienții să vină, unii proprietari sunt gata să le plătească biletele de avion.

Este cazul lui Derek Stevens, care deține un hotel și cazino în faimosul oraș din Nevada. Pe 27 mai, a decis să ofere 1.000 de bilete de avion – numai dus – cu plecare din 20 de orașe importante din Statele Unite.

„Vegas are nevoie de turiști și vrem ca oamenii să se întoarcă”, a spus el pentru un post de televiziune local. Evident, Derek Stevens încurajează vizitatorii să se cazeze la hotelul său. „Dar dacă nu o vei face, este bine și așa pentru că Las Vegas are nevoie de tine. Comunitatea noastră are nevoie de tine. Încercăm doar să facem lucurile să se miște ”, a spus antreprenorul american.

Proiectul său a avut succes rapid. După cum relatează presa locală, biletele au fost epuizate în doar câteva ore, așa că Derek Stevens a decis să mai adauge încă 700.

Dincolo de această inițiativă, nu există niciun indiciu că redeschiderea de la începutul lunii iunie va putea compensa pierderile, pentru că, în general, Las Vegas își bazează profiturile pe turiștii din străinătate, cărora li se refuza deocamdată intrarea în Statele Unite. Potrivit lui Bill Hornbuckle, președintele complexului MGM Resorts International, care deține mai multe cazinouri hoteliere de pe „Strip”, inclusiv Bellagio, ar fi necesară o rată de ocupare între 30% și 50%” pentru a genera venituri semnificative.

Slot-uri separate cu paravane din plastic

Ca toate spațiile publice, cazinourile din Las Vegas au trebuit să se adapteze la noile reguli pentru a limita răspândirea coronavirusului. Zarurile și jetoanele vor fi dezinfectate, angajații vor purta măști și jucătorii vor fi separați de pereți de plexiglas.

Comitetul de control al jocurilor a recomandat, de asemenea, reducerea capacității la jumătate și accesul  a cel mult de trei persoane la mesele de joc. În plus, a solicitat să funcționeze doar un slot din două pentru a permite distanțarea fizică.

La Bellagio, șiruri întregi de slot-uri au fost îndepărtate pentru a face loc chiuvetelor și dispenserelor cu gel hidroalcoolic. Toți angajații MGM vor trebui să poarte măști, în timp ce vizitatorii vor fi „încurajați” să le poarte și ei. Alte unități intenționează să utilizeze camere termice la toate intrările pentru a identifica vizitatorii cu temperaturi crescute.

„Invităm vizitatori din toată țara să vină aici și să petreacă, așa cum au făcut-o înainte, dar vom fi vigilenți”, a spus guvernatorul statului Nevada, anunțând data redeschiderii. „Nu cred că veți găsi un loc mai sigur decât Las Vegas pe 4 iunie, cu protocoalele pe care le avem în vigoare, testele pe care le avem la dispoziție și supravegherea care va fi pusă la punct până atunci”, a spus Steve Sisolak.

În ciuda tuturor acestor precauții, unii lucrători ai cazinourilor – majoritatea au rămas fără job-uri încă de la începutul izolării – sunt temători în legătură cu riscurile reluării activității. Sindicat local Culinary Workers Union, care reprezintă aproximativ 60.000 de angajați din industria hotelieră și a cazinourilor, a cerut testarea lucrătorilor în mod regulat.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook