Celine Dion își amână concertul din Las Vegas din cauza „spasmelor musculare severe” de care suferă

Celine Dion își amână concertul din Las Vegas din cauza „spasmelor musculare severe” de care suferă
Celine Dion în timpul concertului online One World Together, 2020. Foto: AP

Celine Dion este nevoită să amâne concertul din Las Vegas. Cântăreața „suferă de spasme musculare severe și persistente care o împiedică să urce pe scenă”, au declarat organizatorii într-un comunicat. Deși monitorizată de echipa sa medicală, „simptomele pe care le are nu îi permit să participe la repetiții”.

Potrivit comunicatului de presă, lui Celine Dion „i se frânge inima de această situație”. Vedeta, care lucra la acest nou concert de opt luni, a spus că „îi pare rău că-și dezamăgește fanii” care plănuiseră să participe, dar și-a exprimat dorința de a „[se concentra] asupra sănătății, pentru a se recupera rapid”. „Vreau să ies din situația asta cât mai repede posibil”, spune ea.

Turneul său mondial urmează să se reia în martie

Spectacolele urmau să se desfășoare la teatrul Resorts World în perioada 5-20 noiembrie și 19 ianuarie-5 februarie. Deținătorii de bilete pot solicita rambursarea de la punctele de vânzare autorizate și vor avea prioritate pentru achiziționarea de bilete după ce noile date vor fi stabilite.

Este posibil ca spectacolul din Las Vegas să se amâne timp de câteva luni, deoarece Celine Dion își va relua turneul mondial Courage pe 9 martie, suspendat din cauza pandemiei.

Sursa: 20 minutes

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook