Un producător de jucării sexuale s-a reorientat. Face echipamente de protecție pentru medici

Un producător de jucării sexuale s-a reorientat. Face echipamente de protecție pentru medici
Foto: BBC

În Marea Britanie, un producător de jucării sexuale s-a reprofilat și face echipament pentru Sistemul Național de Sănătate de acolo.

„Imprimanta noastră 3D face de regulă prototipuri de jucării sexuale”, spune William, co-fondatorul businessului, ținând încântat niște dildo-uri în mână. 1500 de vibratoare pe săptămâna produc ei, sunt pe piață din 2013, dar acum au trecut la lucruri mai serioase. Nu că vibratoarele nu ar fi importante.

Ei fac așa numitele „salvatoare de urechi” pentru cei care lucrează în prima linie, niște produse de plastic care se prind de spatele capului pentru a reduce din presiunea pe care masca o exercită în mod normal pe urechi, mai ales când este purtată perioade mari de timp. Ai văzut acele poze, cu rănile pe care le au medicii pe față de la echipamentele de protecție.


Foto: BBC

Fabrica de jucării sexuale își dorea să ajute, dar nu știa cum. Au răspuns unui apel din partea medicilor, care au spus că ar avea nevoie de așa ceva, și s-au pus pe produs. 100 de bucăți pe zi, pe care le donează către NHS.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook