Un hotel din Singapore te plătește dacă plouă atunci când ești în vacanță

Un hotel din Singapore te plătește dacă plouă atunci când ești în vacanță
  • InterContinental Singapore a introdus pachetul „Rain Resist Bliss”.
  • Oaspeții suitei vor fi rambursați dacă ploile abundente le perturbă planurile de vacanță.
  • Rambursarea vine sub formă de voucher, care se cheltuiește la hotel în termen de o săptămână.

Un hotel de cinci stele din Singapore oferă o soluție unică oaspeților ale căror vacanțe sunt distruse de ploile abundente, scrie Business Insider. InterContinental Singapore a anunțat un nou pachet de camere, „Rain Resist Bliss”, care va rambursa o noapte de ședere dacă ploaia întrerupe activitățile planificate.

Potrivit CNN Travel, care a analizat un comunicat de presă al hotelului, oaspeții vor fi plătiți dacă ploaia „depășește 120 de minute cumulate în oricare interval de 4 ore în timpul orelor de zi”. Pachetul se aplică doar oaspeților din apartamente, unde prețurile încep de la aproximativ 600 de dolari pe noapte pentru apartamentele junior și costă mai mult de 4.000 de dolari pentru o suită prezidențială.

Andreas Kraemer, managerul hotelului, a declarat pentru CNN Travel: „Vorbeam cu un grup de prieteni despre ce urmează în călătoriile de lux, iar unul dintre ei a comentat în glumă că a putea garanta vreme bună ar fi următorul nivel de lux.” Acest lucru a dus la crearea pachetului „Rain Resist Bliss”.

Într-o declarație transmisă către Business Insider, Kraemer a spus: „Am decis să oferim un pachet inițial de acest fel „Rain Resist Bliss”, astfel încât oaspeții să poată rezerva cu încredere un sejur în orice perioadă a anului și să profite la maximum de tot ceea ce The Lion City are de oferit.”

CNN Travel a spus că rambursarea vine ca un voucher, care trebuie cheltuit la hotel în termen de o săptămână. Hotelul a declarat pentru Business Insider că voucher-ul este echivalent cu valoarea tarifului pentru o singură noapte.

Vremea în Singapore

Potrivit serviciului meteorologic din Singapore, precipitațiile sunt „abundente” în țara insulară, plouând în medie 171 de zile pe an. O mare parte din ploaie este abundentă și însoțită de tunete. Serviciul meteorologic a remarcat că, deși nu există un sezon umed sau uscat distinct în Singapore, este adesea deosebit de umed în noiembrie, decembrie și ianuarie.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook