Un englez folosește un șarpe înfășurat în jurul gurii pe post de mască. Un șarpe viu

Un englez folosește un șarpe înfășurat în jurul gurii pe post de mască. Un șarpe viu

Un bărbat a fost văzut cu o reptilă uriașă la gât într-un autobuz din Manchester. Autoritățile britanice subliniază cu umor că această modalitate de protecție nu este aprobată de autoritățile sanitare.

Un șarpe nu poate fi folosit ca mască de protecție împotriva noului coronavirus, a reamintit autoritatea de transport din Manchester, după publicarea fotografiilor care arată un călător, în autobuz, cu o reptilă înfășurată în jurul gâtului și a gurii.

Luni, acest călător părea să folosească un șarpe uriaș ca modalitate de a-și acoperi fața, potrivit fotografiilor publicate de Manchester Evening News. Imaginile arată, de asemenea, reptila explorând împrejurimile sale și înfășurându-se în jurul unei bare din autobuz.

Foto: Manchester Evening News

„L-a purtat ​​înfășurat în jurul feței, ca pe o mască”

Un martor citat de Manchester Evening News a caracterizat scena „destul de distractivă”: „îl purta înfășurat în jurul feței ca pe o mască, când a urcat în autobuz”.

Pentru a lupta împotriva transmiterii noului coronavirus, masca este obligatorie în transportul în comun din Anglia.

„Directivele guvernamentale arată clar că nu este nevoie de o mască chirurgicală și că pasagerii își pot confecționa propria mască sau pot purta ceva care să funcționeze ca o mască, cum ar fi o eșarfă sau o bandană”, a transmis un purtator de cuvânt al Autorității de Transport din Manchester.

El a adăugat: „Deși asta lasă puțin loc de interpretare, prevederea nu se extinde la utilizarea unei piei de șarpe – mai ales atunci când este încă atașată de șarpe”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook