Un bărbat nu a fost lăsat să mănânce la un restaurant din cauză că nu purta mască. Acesta s-ar fi întors înarmat și a furat pui și vafe

Un bărbat nu a fost lăsat să mănânce la un restaurant din cauză că nu purta mască. Acesta s-ar fi întors înarmat și a furat pui și vafe

O anchetă este în desfășurare în California după ce un bărbat înarmat ar fi furat pui, vafe și sirop (de arțar, bineînțeles) dintr-un restaurant de tip soul food, după ce angajații au refuzat să îl servească pentru că nu purta o mască de protecție.

Angajații de la Roscoe’s House of Chicken and Waffles din Pasadena au declarat pentru ABC7 că un bărbat a intrat în restaurant și a încercat să comande mâncare. Cu toate acestea, din moment ce nu purta o mască în conformitate cu recomandările de siguranță COVID-19, casierul nu a acceptat comanda și i-a spus să se întoarcă cu o mască pe față.

Bărbatul a părăsit localul și s-a întors la mașină, dar potrivit angajaților și a filmărilor de supraveghere, a intrat la scurt timp după prin intrarea din spate a restaurantului cu o armă de foc.

„Vine direct spre mine cu o armă, arătând spre mine și spunându-mi:„ Pune tot puiul în pungă ”, a spus bucătarul Robert Gonzalez pentru Veronica Miracle de la ABC7.

Suspectul – care încă nu purta mască – i-a instruit pe muncitorii din bucătărie să umple o pungă cu puiul și vafele emblematice ale lanțului de restaurante din Los Angeles.

„Nu a luat bani”, a declarat Angela Prieto, manager de locație pentru ABC7. „A luat de fapt pui și, înainte de a ieși pe ușă, a luat sirop pentru puiul său”.

Chiar dacă suspectul a furat doar produse alimentare, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Pasadena, Carolyn Gordon a spus: „Considerăm că asta este o infracțiune”.

Funcționarii sunt încă în căutarea suspectului și cer publicului să contacteze poliția dacă au informații.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook