Terapia cu ozon este eficientă în cazul pacienților de Covid-19, spun medicii spanioli

Terapia cu ozon este eficientă în cazul pacienților de Covid-19, spun medicii spanioli

În Spania, una dintre țările grav afectate de epidemie, se folosește cu succes terapia cu ozon în cazul celor infectați cu noul coronavirus.

Cei de la policlinica The Nuestra Señora del Rosario din Ibiza au dat un comunicat de presă în care menționează că tratamentul cu ozon este o armă eficace în cazurile grave de Covid-19.

“Starea multor pacienți care erau pe punctul de a fi intubați și conectați la ventilatoare s-a ameliorat datorită tratamentului cu ozon. Nu doar că nu au mai fost necesare procedurile de terapie intensivă, dar nu au mai avut nevoie nici de oxigen, după doar căteva ședințe.”

Medicii din clinica spaniolă au spus că se văd îmbunătățiri după doar câteva ședințe de tratament. Terapia cu ozon îmbunătățește oxigenarea țesuturilor și reduce inflamația.

Această metodă de tartare a dat rezultate și în anumite spitale din Italia sau China. Pacienților care aveau probleme respiratorii li s-a administrat terapie cu ozon și doar 3% dintre ei au mai ajuns la terapie intensive.

Cinica din Ibiza este singura de pe teritoriul Spaniei care folosește această metodă, dar reprezentanții ei spun că au rezultate spectaculoase. “Trebuie să spunem lumii că terapia cu ozon s-a dovedit a fi foarte eficientă în cazul pacienților și trebuie adoptată la nivel global”, a spus Alberto Hernández, unul dintre medicii clinicii.

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook