Teatrul Bulandra îți aduce întâlnirea dintre Caligula și Oblomov pe Smart Radio

Teatrul Bulandra îți aduce întâlnirea dintre Caligula și Oblomov pe Smart Radio

de Alexandru Anghel

Sensul teatrului este să-i ajute pe oameni să înțeleagă și să depășească vremurile pe care le trăiesc, de aceea este important ca teatrul să existe mai ales acum, când restricțiile nu ne mai permit să-i umplem sălile. Teatrul Bulandra continuă seria difuzărilor online pe www.smartradio.ro și pe pagina oficială de Facebook cu un studiu asupra arhetipurilor umane.

Miercuri, 6 mai și vineri, 8 mai, de la ora 19.00, doi regizori de succes –  Mihai Măniuțiu și Alexandru Tocilescu – și două personaje care au făcut istorie – Caligula și Oblomov –  își dau întâlnire la teatru online.

Săptămâna 4-10 mai este dedicată personajelor masculine care au rămas întipărite în minte oamenilor pentru “nebunia” lor și pentru convingerea sau plăcerea cu care și-au urmărit cauza, două personaje care au reprezentat o sursă de inspirație atât pentru regizorii cât și pentru actorii de pretutindeni.

“Caligula” și „Oblomov” sunt primele propuneri dintr-o serie de studiu asupra arhetipurilor umane. Cele două reprezentații se recomandă prin calitatea punerii în scenă și prin măiestria interpretărilor actoricești. Vei vedea pe scena virtuală actori ca Marcel Iureș, Oana Pellea, Marian Râlea, Ion Besoiu, Mihai Constantin sau Șerban Pavlu.

Vezi spectacolele în regim de live-streaming, gratuit, aici.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook