Teatru online: „O noapte furtunoasă”, de la Teatrul Odeon, streaming live de la ora 18:00

Teatru online: „O noapte furtunoasă”, de la Teatrul Odeon, streaming live de la ora 18:00

Până reintră în normal activitățile artistice și până vei putea urmări live prima piesă de teatru în decorul obișnuit, iți oferim live-streming-ul, din decorul intim al casei tale.

În această seară, de la 18:00, Teatrul Odeon îți aduce „O noapte furtunoasă”, celebra piesă a lui Ion Luca Caragiale, pe pagina noastră Smart Live Fever.

O piesă de excepție regizată de Mihai Măniuțiu și jucată ireproșabil de actori ca Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Oana Pellea, Marcel Iureș.

Nu l-am uitat pe Marius Stănescu, ba chiar i-am păstrat un loc special astăzi, pentru că își serbează ziua de naștere și n-am putea să-i facem un cadou mai frumos decât să-i oferim scena, chiar dacă, de data asta, este doar una virtuală.

Îi mulțumim pentru bucuria pe care ne-a dat-o prin rolurile jucate și te invităm să-l vedem împreună, de la 18:00, pe Smart Live Fever.

La mulți ani, Marius Stănescu!

Marius Stănescu ⎪Teatrul Odeon

💭 „Nu regretele, ci tristeţile sunt mari” mărturiseşte Marius Stanescu, cel care s-a născut pe 11 iunie 1966 la Aninoasa, a picat cu brio primul sub linie şi a intrat ultimul peste linie la Academia de Teatru și Film din București, iar din anul al II-lea, talentul său s-a făcut remarcat și a fost angajat în trupa 𝐎𝐃𝐄𝐎𝐍𝐔𝐋𝐔𝐈.A absolvit la clasa profesorului Alexandru Repan. Crede în noroc, în oamenii pe care i-a întâlnit şi păstrează un loc aparte în amintirile sale unor oameni ce au copleşit generaţii : profesori, actori, regizori, de la Sir Toby la Ileana Berlogea, de la Vlad Mugur la George Constantin, de la Dan Pița la cel ce fost naş de cununie şi de botez al fiului său, Stefan Iordache.Astăzi îl sărbătorim, îi mulțumim pentru timpul alături de noi și vă invităm să îl vedeți diseară, ora 18:00, sub bagheta regizorului Mihai Măniuțiu, alături de Marin Moraru, Gheorghe Dinica,Dorina Lazăr, Oana Pellea, Marcel Iureș și Marian Râlea în ● 𝑂 𝑛𝑜𝑎𝑝𝑡𝑒 𝑓𝑢𝑟𝑡𝑢𝑛𝑜𝑎𝑠𝑎 ● de I.L. Caragiale.La mulți ani întru bine, Marius Stanescu!__________________video-portret de Ioana Ilas Bodale

Publicată de Teatrul Odeon pe Joi, 11 iunie 2020

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook