Tatăl premierului Boris Johnson “a păcălit” restricțiile pentru a ajunge în Grecia

Tatăl premierului Boris Johnson “a păcălit” restricțiile pentru a ajunge în Grecia

Stanley Johnson a aterizat miercuri la Atena, chiar dacă autoritățile din Grecia au interzis zborurile directe din Marea Britanie până la jumătatea lui iulie. El a făcut o escală în Bulgaria pentru a i se permite accesul.

Tatăl premierului a declarat pentru Daily Mail că “este o călătorie necesară, în încercarea de a implementa măsuri anti-Covid pentru proprietatea pe care o deține, întrucât urmează perioada închirierilor”.

Guvernul britanic sfătuiește cetățenii să evite deplasările internaționale dacă nu sunt de strictă de necesitate.

Purtătorul de cuvânt al premierului a spus că avertizarea rămâne valabilă, dar că “rămâne la decizia fiecărui cetățean”.

Stanley Johnson a spus că era esențial să ajungă în Grecia și a găsit soluția de a face o escală la Sofia: “Grecii încearcă să oprească sosirile din Marea Britanie, dar au fost chiar bucuroși că am venit”.

“Au vrut doar să știe de unde vin și care este motivul deplasării. Mi-au măsurat temperatura și am făcut două teste”, a completat el.

Foto: Instagram Stanley Johnson

El consideră că zborurile directe ar trebui reluate “cât mai repede”. “Din câte am văzut, sosirea britanicilor nu reprezintă un pericol, pentru că grecii sunt foarte precauți”.

Tatăl premierului tocmai a demonstrat că poți călători în așa fel încât să eviți regulile impuse pentru a limita transmiterea virusului.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook