Strângere de fonduri pentru Boris Johnson. Englezii vor să-l premieze pentru cum a luptat împotriva Covid-19

Strângere de fonduri pentru Boris Johnson. Englezii vor să-l premieze pentru cum a luptat împotriva Covid-19

O strângere de fonduri a fost inițiată online pentru a-i cumpăra premierului britanic o pereche de butoni de la celebrul magazin de lux Harrods.

Ideea a venit din partea lui Darren Street, un cetățean englez din orașul Newport, după ce premierul britanic a fost internat la terapie intensivă. Între timp, starea lui Johnson s-a îmbunătățit.

“Indiferent de culoarea politică, cred că suntem cu toții de părere că Boris a condus lupta contra Covid-19 cu pasiune și determinare pentru țară și locuitori. Boris a lucrat impecabil și dacă ar fi să comparăm cu cât este plătit premierul nostru față de un fotbalist profesionist, am vedea că are un salariu infim pentru munca pe care o face și pentru povara responsabilității pe care o are.”, a scris Street pe pagina dedicată strângerii de fonduri.

Inițial el și-a propus să strângă 1,000 de lire pentru a-i cumpăra o pereche de butoni Purdey Sterling Silver Duelling, pe care să-i graveze cu mesajul “Mulțumim”.

Ulterior a crescut pragul la 5,000 de lire, surplusul urmând să ajungă la fundația MIND, care ajută oamenii cu boli psihice.

Până în acest moment s-au strâns 1,229 lire de la 69 de oameni care au donat.

Boris Johnson se află în prezent la Spitalul St. Thomas, iar starea lui este bună. Purtătorul de cuvânt a declarat că prim-ministrul iese la plimbare, vizionează filme și joacă sudoku.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook