Soțul unei membre a Parlamentului britanic: „Covid-19 este o boală psihică. Guvernul este marioneta globaliștilor”

Soțul unei membre a Parlamentului britanic: „Covid-19 este o boală psihică. Guvernul este marioneta globaliștilor”
Foto:  Chloe Smith alături de soțul său, Sandy McFadzean 

Sandy McFadzean este căsătorit cu parlamentarul conservator Chloe Smith, care ocupă și funcția de Ministru al Cabinetului britanic.

Acesta a participat la un protest împotriva restricțiilor anti-Covid desfășurat weekendul trecut și în trecut a redistribuit postări care acuză guvernul că este „marioneta globaliștilor”, iar guvernanții sunt „tirani”.

Potrivit Eastern Daily Press, McFadzean a postat pe Twitter „Covid-19 este, probabil, o boală psihică.”. Într-o altă postare el cere guvernului să lămurească un lucru: „Există sau nu există un virus. (Spoiler alert: Nu există)”.

McFadzean este vicepreședintele băncii elvețiene Credit Suisse, entitate care a refuzat să comenteze subiectul. Aceeași atitudine a adoptat-o și Partidul Conservator din care face parte Chloe Smith.

Aceasta a declarat că nu împărtășește aceleași opinii. „Fiecare poate avea propriul punct de vedere și să-l susțină. Eu am o opinie diferită.”.

Contul de Twitter al lui McFadzean a fost șters după ce Eastern Daily Press a încercat să o contacteze pe soția acestuia pentru a oferi o reacție.

Sursa: Sky News

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook