Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills 90210”, a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal

Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills 90210”, a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal

Actriţa americană Shannen Doherty, star al serialului TV „Beverly Hills 90210”, a anunțat că a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer și că este în ultimul stadiu, potrivit tmz.com.

În vârstă de 48 de ani, actrița s-a luptat doi ani cu un cancer mamar și a anunțat că a scăpat de această boală în aprilie 2017. Doherty a spus, totuși, atunci, că există posibilitatea ca acest cancer să revină.

Actrița a făcut publice informațiile despre boala sa în timpul unui proces în care este acuzată de fraudă de o companie de asigurări din SUA. Doherty a susținut că locuința sa a fost distrusă în incendiile de vegetație care au devastat statul american California în noiembrie 2018. Însă reprezentanții firmei de asigurări State Farm susțin că actrița minte. Potrivit unor documente depuse în instanță, actrița a făcut demersurile necesare pentru a obține de la firma de asigurări despăgubiri, la care aceasta nu are dreptul, spun reprezentanții companiei.

De cealaltă parte, Shannen Doherty, care susține că vila sa din Los Angeles este nelocuibilă, a depus la rândul ei plângere împotriva State Farm, cerând daune pentru refuzul „nejustificat” al companiei de a-i plăti despăgubiri.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills, 90210” şi Prue Halliwell din serialul „Farmece/ Charmed”.

Foto Facebook

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook