Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a Castelului Riegersburg, deținut de prințul Emanuel. „Un asasin, prinț de mâna a doua”

Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a Castelului Riegersburg, deținut de prințul Emanuel. „Un asasin, prinț de mâna a doua”

Indignați de vestea uciderii ursului Arthur, sute de români au lăsat comentarii pe pagina de Facebook a Castelului Riegersburg, deținut de prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, cel acuzat că a împușcat cel mai mare urs brun din România. Utilizatorii platformei de socializare lasă comentarii dure la adresa prințului, pe care îl numesc „criminal”, „asasin”, „om fără demnitate”.

Multe fotografii cu Arthur sunt postate, iar sute de internauți au reacționat la comentariile acuzatoare.

407 comentarii s-au strâns până acum la cea mai recentă postare de pe pagina castelului, majoritatea scrise de români – dar există și cetățeni ai altor țări europene care își arată nemulțumirea.

„Dacă te simți puternic și satisfăcut atunci când ucizi un animal liber, frumos și nevinovat, atunci înseamnă ca ai probleme psihologice serioase! Mai mult decât amenzi și procese penale va meritați un tratament sanitar psihiatric obligatoriu”, scrie Gabriela Maria.

„Un asasin, asta ești! Ai venit ]n România să omori un animal nevinovat, mândria munților noștri! Ești medic, datoria ta este să salvezi vieți, nu să le iei! Rușine să îți fie! Rău faci, rău vei primi!”, este opinia Lidiei Grecu.

Zu Fuß unterwegs auf die Riegersburg. Auf diesem Bild kann man sogar fast das Vogelgezwitscher hören……

Publicată de Burg Riegersburg pe Marţi, 4 mai 2021

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook