Queen + Adam Lambert, Alice Cooper și Olivia Newton-John, concert umanitar pentru Australia

Queen + Adam Lambert, Alice Cooper și Olivia Newton-John, concert umanitar pentru Australia

Queen + Adam Lambert, Alice Cooper și Olivia Newton-John se numără printre primele vedete confirmate pentru concertul umanitar care își propune să îi sprijine pe cei care luptă cu incendiile în Australia.

Evenimentul ”Fire Fight Australia” (#FireFightAustralia) va aduce pe stadionul ANZ din Sidney o serie de vedete internaționale și locale unite pe aceeași scenă cu scopul de a aduna fonduri destinate celor care luptă cu flăcările în Australia.

Spectacolul este programat pe 16 februarie, iar banii strânși vor fi destinați National Bushfire Relief.

Prezentatorul manifestării este Celeste Barber, actrița și scriitoarea care a strâns deja peste 50 de milioane de dolari pentru efortul combaterii incendiilor în urma unui apel online.

Pe lista celor care au confirmat prezența pe scenă se numără Queen + Adam Lambert, care își vor întrerupe turneul australian. Vor fi la Sidney k.d. lang, pentru a cânta două piese, printre care și varianta sa pentru „Hallelujah”, celebra melodie semnată de Leonard Cohen, Alice Cooper și o serie de vedete aurstaliene printre care se numără Amy Shark, Baker Boy, Conrad Sewell, Daryl Braithwaite, Delta Goodrem, Grinspoon, Guy Sebastian, Hilltop Hoods, ICEHOUSE, Illy, Jessica Mauboy, John Farnham, Lee Kernaghan, Olivia Newton-John, Peking Duk, Pete Murray, Tina Arena și William Barton.

Incendiile de vegetație au ucis aproape 30 de persoane și au distrus 2000 de locuințe în Australia începând din luna septembrie. Mii de oameni au suferit din cauza evacuărilor, întrucât incendiile imprevizibile au cuprins peste 10,3 milioane de hectare de pământ. Se estimează că un miliard de animale și-ar fi pierdut viața în urma dezastrului.

Muzica vedetelor anunțate pentru concertul umanitar se regăsește în playlist-ul Smart Radio, https://www.smartradio.ro/radio/radio/

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook