Producția pentru „Mad Max 5” va începe în toamna acestui an

Producția pentru „Mad Max 5” va începe în toamna acestui an

Filmările pentru partea a cincea a francizei de succes „Mad Max”, în care ar putea reveni actorul britanic Tom Hardy, ar începe în toamna acestui an, potrivit contactmusic.net.

Lungmetrajul a fost plănuit după succesul înregistrat de filmul „Mad Max: Fury Road”, lansat în 2015. Însă producția a fost blocată de un conflict legal dintre producătorul Warner Bros și compania de producție a regizorului George Miller, Kennedy Miller Mitchell, privind neplata unor sume pentru filmul lansat în urmă cu cinci ani.

Warner Bros. a dat undă verde pentru producția filmului, în care ar putea reveni Tom Hardy, în rolul lui Max Rockatansky.

„Mad Max: Fury Road” a introdus spectatorilor și un nou personaj, Furiosa, interpretată de Charlize Theron, și a fost lăudat drept unul dintre filmele de acțiune cele mai bune din istorie.

Recent, Miller – care a creat franciza și a regizat şi filmele din seria originală „Mad Max” din anii 1980, în care rolul principal a fost jucat de Mel Gibson – și-a asigurat fanii că are două proiecte care îi implică pe Max și Furiosa.

Anterior, Tom Hardy a declarat că este gata să „sară” în franciză, imediat ce noul filmul va primi undă verde pentru producție.

Filmul „Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road” prezintă un univers postapocaliptic, în care bande de supravieţuitori se înfruntă între ele pentru carburant şi apă. Personajul Max Rockatansky, interpretat de Tom Hardy, o va întâlni pe împărăteasa Furiosa, interpretată de Charlize Theron, care fuge de o bandă aflată pe urmele ei.

Filmul „Mad Max: Fury Road” a fost premiat cu șase Oscaruri și a avut încasări de 378.858.340 de lei la nivel mondial.

Foto Facebook

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook