Președintele brazilian Bolsonaro confundă un copil cu un pitic și îl poartă în brațe

Președintele brazilian Bolsonaro confundă un copil cu un pitic și îl poartă în brațe

Președintele brazilian a ieșit în evidență în timpul unei vizite la o fabrică termoelectrică din Aracaju, în Sergipe. În timpul unei băi de multime, a vrut să ia în brate un copil, dar era vorba de un adult pitic, de fapt.

Clipul postat pe Twitter fost deja vizualizat de aproape 2,5 milioane de utilizatori. În videoclip, Jair Bolsonaro apare în mijlocul a aproximativ 30 de persoane, majoritatea cu mască. Recent vindecat de Covid-19, președintele nu poartă mască și se bucură de acest mic incident, în timp ce Brazilia este a doua cea mai afectată țară din lume, după Statele Unite.

Bolsonaro ridică un bărbat, care pare destul de fericit să fie purtat de președinte. Până când vocea unei femei întreabă dacă este vorba un copil. Jair Bolsonaro aruncă apoi o privire și, dându-și seama că era un adult pitic, îl lasă jos, înainte de a se îndepărta.

Dincolo de președintelui brazilian, internauții critică nerespectarea măsurilor de prevenție. Zeci de oameni la un loc, fără distanțare și în unele cazuri, fără mască.

De la inceputul stării de urgență din martie, Bolsonaro a minimizat gravitatea epidemiei și s-a confruntat cu guvernanții regionali care doreau să pună în aplicare măsuri de distanțare fizică pentru a reduce contaminarea.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook