Personajul principal dintr-un serial destinat copiilor are „cel mai lung penis din lume”. Părinții sunt indignați

Personajul principal dintr-un serial destinat copiilor are „cel mai lung penis din lume”. Părinții sunt indignați

Danemarca| Postul public de televiziune Ramasjang transmite un nou program de animație care șochează mulți părinți. Eroul serialului, John, un băiețel în costum de baie cu dungi, nu arată ca personajele obișnuite din producțiile pentru copii. Originalitatea constă în „cel mai lung penis din lume”, suficient pentru a crea controverse chiar și în progresista țară scandinavă.

„Considerăm că este o responsabilitate importantă să spunem povești despre corpul uman. Prin acest serialul dăm curs curiozității incipiente a copiilor pentru corp și organele genitale, legalizăm jena și plăcerea”,se apără televiziunea publică daneză pe Facebook.

„John Dillermand” a fost difuzat pentru prima dată pe 2 ianuarie, la Ramasjang. Primul din cele 13 episoade a fost vizionat de 140.000 de ori.

Se adresează copiilor de patru până la opt ani și îl prezintă pe celebrul John și penisul său exagerat de lung în timpul diverselor activități zilnice: plimbă câinele, merge cu bicicleta sau vizitează grădina zoologică. Se regăsește și în situații extraordinare – survolează orașul cu penisul atașat de baloane.

„Un program specific danez”

„Este un program specific danez”, declară pentru AFP specialistul în educație Sofie Münster. „Avem tradiția de a depăși limitele într-un mod plin de umor și de a găsi acest lucru complet normal”.

Mulți danezi au spus însă că sunt indignați. „Acesta este cel mai dezgustător și cel mai puțin adecvat program pentru copii”, protestează un utilizator de internet.

„Nu cred că privitul organelor genitale bărbătești ar trebui transformată în ceva obișnuit pentru copii. Este totuși televiziunea publică”, a scris deputatul de extremă dreapta Morten Messerchmidt pe Facebook.

„Această dezbatere începe din perspectiva adulților, în care penisul gigant este sexualizat, copiii au o perspectivă total diferită”, spune Sofie Münster.

Desenul animat de mai jos caricaturizează consecințele pe care un astfel de program le-ar avea asupra copiilor, care ar putea fi șocați de această reprezentare:

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook