O petrecere de Revelion inspirată din serialul cu gangsteri „Peaky Blinders” a sfârșit tragic. Un participant a fost împușcat mortal

O petrecere de Revelion inspirată din serialul cu gangsteri „Peaky Blinders” a sfârșit tragic. Un participant a fost împușcat mortal

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit împușcat în timpul unei petreceri de Revelion organizată pe tematica serialului cu gangsteri „Peaky Blinders”.

Pe 31 decembrie, un tânăr de 27 de ani a fost împușcat de o altă persoană. Cel care a tras manevra o armă de foc în circumstanțe care rămân neclare pentru moment. Revelionul, care a reunit mai mulți prieteni, a avut loc la Monbazillac, în Franța, potrivit mai multor canale mass-media din regiune. Tema petrecerii a fost inspirată din serialul Peaky Blinders, care prezintă o familie de gangsteri britanici de la începutul secolului al XX-lea.

Douăzeci de tineri, foști colegi de liceu, s-au adunat joi într-o casă izolată pentru a petrece în stilul serialului de televiziune britanic. În jurul orei 21:30, s-a tras cu o armă adusă de un musafir, a declarat procurorul care se ocupă de caz.

Tânărul a murit pe loc

Victima a fost împușcată în piept și a murit pe loc, fără a putea fi resuscitată de serviciile de urgență. Presupusul ucigaș, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat preventiv.

Sursa: Le Point

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook