O nuntă din Botoșani s-a desfășurat fără mire, care a fost testat pozitiv pentru Covid

O nuntă din Botoșani s-a desfășurat fără mire, care a fost testat pozitiv pentru Covid

Viața merge înainte. La fel și nunta, chiar și în absența mirelui. Este situația cu care s-au confruntat doi tineri din Botoșani care aveau în plan să petreacă alături de cei dragi. Nevaccinați fiind, au reușit să obțină de la proprietarii restaurantului unde era organizat evenimentul o derogare de la regulă, care spune că nunțile se pot organiza doar cu persoane vaccinate. Doar că mirele a fost depistat pozitiv pentru Covid în ziua nunții, așa că nu i s-a oferit accesul.

Însă nu a fost un motiv suficient de bun pentru a renunța la petrecere, care și-a continuat cursul normal sâmbăta trecută, mai ales că unii dintre invitați veneau din Iași, unde sunt stabiliți în prezent mirii, sau chiar din alte județe ale țării.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el”, spune o sursă din anturajul mirilor, potrivit publicației Monitorul de Botoșani.

Mama mirelui, care se afla la coafor în momentul în care a aflat vestea, „a leșinat în scaunul în care se afla”, potrivit aceleiași surse.

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, spune Monica Adăscăliţei, director al DSP Botoşani.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook