O nouă comedie de la regizorul „Oh, Ramona” și „Selfie 69”. Cristina Jacob începe fimările pentru “Stormy Nights”

O nouă comedie de la regizorul „Oh, Ramona” și „Selfie 69”. Cristina Jacob începe fimările pentru “Stormy Nights”

Restricțiile, cinematografele închise și situația actuală a mediului cultural nu pot bloca total activitatea din lumea filmului. O demonstrează regizorul Cristina Jacob, care începe filmările pentru noua comedie “Stormy Nights”. Chiar dacă scenariul a fost gata la timp, pregătirile necesare, impuse de pandemie, au durat câteva luni.

Regizorul comediilor de succes “Oh, Ramona”, “Selfie 69”, “Love is a Story” și “Selfie” propune o distribuție internațională pentru noul film, cu actori din Italia, Anglia, Franța, Canada, SUA, dar și din România.

“Cinematografia este unul dintre domeniile cele mai afectate în această perioadă. Fie că este vorba de Hollywood sau București. Însă publicul, deși este absent din cinematografe, așteaptă noi povești. Ele trebuie spuse, pentru toți oamenii care acum parcă duc viața prin intermediul televizoarelor. Este o situație nouă, grea și deseori absurdă. Costurile de producție au crescut enorm și doar sprijinul și dedicarea unei echipe de profesioniști responsabili ne-au permis să ajungem cu bine aici”, spune Cristina.

Casting-ul internațional a fost realizat online, repetițiile nu au început decât după ce actorii sosiți din străinătate au ieșit din perioada de carantină, membrii echipei au fost testați zilnic, iar măștile sunt folosite în permanență, explică regizorul. „Ne-am adaptat la noua realitate. Astăzi avem bucuria să începem filmările pentru “Stormy Nights”. Este o comedie despre iubire, în toate manifestările ei și cu multe răsturnări de situație. Este genul de poveste de care publicul are nevoie în aceste vremuri dificile, fiindcă lupta cu virusul presupune și un moral sănătos. Masca nu ne poate împiedica să râdem și să ne emoționăm. Vom ști că am învins virusul când ne vom regăsi întregi. La trup, dar și la suflet”.

Filmările pentru “Stormy Nights” au loc în România. Locațiile principale sunt Amfiteatrul Transilvaniei și la studiourile Buftea.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook