Nuntă de 2 milioane de dolari pentru fiica cea mare a lui Bill Gates. „Total exagerat, incredibil de extravagant”

Nuntă de 2 milioane de dolari pentru fiica cea mare a lui Bill Gates. „Total exagerat, incredibil de extravagant”
 Jennifer Gates și viitorul soț, milionarul egiptean Nayel Nassar. Foto: Instagram/jenniferkgates

La 25 de ani, Jennifer Gates nu face niciun compromis în organizarea nunții viselor sale. Festivitatea, a cărei cost este estimat la cel puțin 2 milioane de dolari, potrivit DailyMail, va avea loc la ferma sa de cai din Westchester, North Salem, situată la aproximativ 80 de kilometri de Manhattan.

Construită pe o suprafață de 50 de hectare, proprietatea i-a fost oferită de părinți în 2018, drept cadou de absolvire a Universității Stanford – a costat aproximativ 21 de milioane de dolari. Tânăra deține și un apartament estimat la 5 milioane de dolari în Manhattan, unde urmează studii medicale.

Fotografiile obținute de The Post și Daily Mail arată că au fost amenajate mai multe pavilioane imense, de sticlă, precum și o uriașă scenă circulară. „Este total exagerat. Incredibil de extravagant. Și produce o mulțime de neplăceri vecinilor”, povestește un martor pentru Daily Mail, deranjat de un du-te vino neîncetat al camioanelor și de zgomotul macaralelor, care durează de câteva zile.

Sunt așteptați oaspeți de seamă

O rudă a viitoarei mirese explică faptul că tânăra încă mai speră că nunta va putea fi organizată afară: „Jenn speră că ceremonia în sine să poată avea loc afară, dar în cazul în care vremea nu va permite, au amenajat corturi uriașe și mai multe structuri din oțel și sticlă”.

Sunt așteptați mai mulți oaspeți de seamă, conform unor surse: „Bill și Melinda sunt prieteni cu mulți demnitari și celebrități, cum ar fi Barack Obama. S-ar putea să fie printre invitați. A fost depusă o cerere pentru a închide drumul care trece prin aproprierea proprietății, pentru a oferi oaspeților „intimitate în timpul ceremoniei”.

Pasionată de călărie, Jennifer Gates și-a anunțat logodna cu călărețul milionar egiptean Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani, în ianuarie 2020.

În septembrie 2021, mama lui Jennifer, Melinda Gates, a găzduit o petrecere la casa familiei din Washington, pe malul lacului. Jennifer postase câteva fotografii ale evenimentului pe Instagram. „Îți mulțumim pentru această petrecere specială, @melindafrenchgates”, a scris Jennifer pe Instagram. „Sunt recunoscătoare tuturor femeilor extraordinare din viața mea care mă sfătuiesc și mă susțin către acest nou capitol!”.

Sursa: CNews

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook