Daniel Craig preferă să meargă în baruri gay, pentru a evita „bărbații agresivi din barurile hetero”

Daniel Craig preferă să meargă în baruri gay, pentru a evita „bărbații agresivi din barurile hetero”

Daniel Craig spune că preferă să meargă în baruri gay pentru a evita „bărbații agresivi din barurile hetero”. „Merg în baruri gay de când mă stiu”, povestește actorul în vârstă de 53 de ani în cadrul podcastului Lunch with Bruce, de pe SiriusXM. „Unul dintre motive: pentru că nu sunt atâtea bătăi în barurile gay.”

Actorul din „No Time to Die” a dezvăluit că a început să meargă în baruri gay când era tânăr, pentru că voia să evite să primească „un pumn”, ceea ce se întâmpla „destul de des” la barurile hetero.

„În copilărie gândeam… ‘Nu vreau să ajung să mă bat’. Și așa am procedat. Se întâmpla destul de des. Mi se părea că un bar gay este un loc bun pentru a petrece”.

„Toată lumea era calmă, toată lumea. Nu trebuia să-ți spui sexualitatea. A fost bine. Și era un loc foarte sigur. Și puteam întâlni fete acolo, pentru că sunt multe, exact pentru același motiv pentru care am fost și eu acolo”, adaugă el.

Interpretul lui James Bond și-a amintit de un incident în timp ce vorbea cu gazda, Bruce Bozzi, cu care este prieten de mult timp.

Cei doi au vorbit despre noaptea în care au fost „prinși” împreună într-un bar gay numit Roosterfish, din Venice Beach, California, în 2010.

„Pentru mine, a fost una dintre acele situații… ironia este că am fost ‘prinși’, ceea ce a fost cam ciudat, pentru că nu făceam nimic greșit ”, spune Craig.

„A fost o noapte plăcută și vorbeam cu tine despre viața mea, când viața mea se schimba și ne-am îmbătat și am zis: ‘Hai să mergem la un bar, hai să ieșim”’, explică el.

„Și pur și simplu am spus: ‘Nu-mi pasă'”.

Craig, care a jucat pentru ultima dată rolul lui James Bond în „No Time to Die”, a primit recent o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Ultimul 007 este în fruntea topurilor în box-office-ul din întreaga lume și a avut câștiguri de peste 50 de milioane de lire sterline doar în Marea Britanie, după doar două weekenduri – suficient pentru a-l face deja unul dintre primele 10 filme 007 cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Sursa: The Independent

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook