Noul Lamborghini electric, botezat de două românce. Marcela Sărmășan: Numele pentru Lamborghini cere o rezonață puternică și agresivitate

  • Primul Lamborghini 100% electric a fost „botezat” de două românce.
  • Andra Guțui și Marcela Sărmășan au botezat bolidul Lanzador și alte 4 modele de Lamborghini.
  • Lamborghini Lanzador se lansează pe piață în 2028 și costă 300.000 $.

După ce le-au botezat pe „Invencible” și „Revuelto”, româncele Andra Guțui și Marcela Sărmășan au dat și numele primului model de Lamborghini 100% electric, care va apărea pe piață în 2028.

Andra Guțui spune că: „În 2019 am avut prima noastră lansare auto la Geneva Motor Show, iar acolo am avut oportunitatea să vedem 3 modele de la Lamborghni însă doar de la marginea standului”.

„Am lansat 5 nume pentru gigantul auto, toate creeate de noi”, a adăugat Andra Guțui.

Lamborghini Lanzador este inspirat din tauri

„Lanzador” se cheamă bolidul „taurilor” de la Lamborghini, evaluat la 300.000 de dolari. Cu un design în stilul modelului Huracan Sterrato, „super-carul” Lanzador are două uși, 4 locuri și este un concept cu linii elegante care aduce un look futurist mașinilor de lux. Româncele noastre sunt mândre de colaborarea cu Lamborghini care a început acum doi ani și spun că „aceste 3 nume date de România unui brand internațional precum Lamborghini sunt dovada că poți face lucruri apreciate la nivel mondial indiferent de țara în care te-ai născut”.

Marcela Sărmășan: „Lazador înseamnă lansator deci se potrivea mânușă cu modelul acesta deoarce este electric și este unul nou pe piață, iar numele pentru Lamborghini cere o rezonață foarte puternică și care să emane agresivitate sau sport.”

„Lanzador este un nume inspirat din arhitectura Lamborghini,deci toate numele Lambo au în comun 3 elemente importante, sunt inspirate din lumea coridelor de taur, întotdeauna există o conexiune între numele taurului și condiționarea noului model pe piață și ele sunt nume care au origine spaniolă”, a adăugat Marcela Sărmășan.

Pentru fiecare proiect, în funcție de complexitatea lui, durata medie este între o lună și 6 luni. Vorbim despre o durată mai scurtă dacă trebuie să dăm nume doar la un model, față de o durată mai lungă în cazul mai multor modele.

Citește și:

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook