Muzica folosită de Trump și de Biden în campanie: Trump îl face din greșeală „pește” pe rapperul american Lil’ Pump

Muzica folosită de Trump și de Biden în campanie: Trump îl face din greșeală „pește” pe rapperul american Lil’ Pump

Susținerea din partea celebrităților a jucat întotdeauna un rol important în alegerea noului președinte al Statelor Unite. În campania actuală, Joe Biden a mers pe cântece care promovează virtuți americane: Lovely Day de la Bill Withers, Higher Ground de la Stevie Wonder sau I’m Comning Out, de la Diana Ross. E interesant că Biden a folosit și o piesă de-a lui Bruce Springsteen – We Take Care Of Our Own, care nu e despre valori, ci despre politicieni care au grijă de ei și de-ai lor. Biden a mai folosit de-a lungul ultimelor luni și piesa Heroes, a lui David Bowie și a avut-o invitată la ultimul miting pe Lady Gaga.

De partea cealaltă, Donald Trump nu a fost lăsat să folosească muzica pe care ar fi vrut-o. Artiștii au fost împotriva lui și i-au cerut în nenumărate rânduri să nu le mai folosească cântecele în campanie. A mers totuși pe piese triste, cum ar fi R.E.M. – Everybody Hurts sau Gnarles Barkley – Crazy (“I remember when I lost my mind… Maybe I’m crazy”).

La ultimul său miting, Trump l-a avut invitat pe rapper-ul Lil Pump, pe care însă l-a introdus din greșeală pe scenă drept „Little Pimp” (trad. Micul Pește). „Unul dintre cele mai mari superstaruri din lume… Little Pimp!”.  Acesta nu s-a supărat însă pe gafa președintelui, ba chiar și-a schimbat numele pe Instagram în “Lil Pimp”.

America mai așteaptă și unificarea sub Dumnezeu – Kanye West își recunoaște înfrângerea și spune că „ne vedem în 2024”.  Rapperul și-a anunțat dimineață pe Twitter retragerea din cursă. West a avut mai puțin de 60.000 de voturi.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook