Mută cinema-ul independent la tine acasă, în situații de criză

Mută cinema-ul independent la tine acasă, în situații de criză

Ți-e dor de atmosfera intimă din cinematografele independente de pe la noi? Acolo unde mergeai nu ca să vezi blockbustere, ci filme mai puțin cunoscute, filme de festival, atent selecționate?
Cinema Muzeul Țăranului îți face un cadou: trei luni de cinema online, complet gratuit, cât să te țină acasă pe timpul pandemiei.
Până ne revedem la cinema, te poți abona aici la newsletter-ul Muzeului Țăranului Român. Mâine dimineață primești instrucțiunile pe mail și dacă te miști repede (ești între primii 100), ai 3 luni de cinema gratuit pe platforma MUBI.

MUBI pune la dispoziţie pentru vizionare, în orice moment, o ofertă de 30 de filme, înnoită zilnic – alese cu grijă și cu multă iubire pentru cinema – recente sau clasice, mai puţin cunoscute, mainstream sau chiar experimentale, documentare, lungmetraje ori scurtmetraje de ficţiune, opere de autori consacraţi sau de cineaşti în afirmare.

Dacă nu te trezești suficient de devreme mâine, MUBI au oricum o ofertă în perioada asta, de 1 euro pentru 3 luni. Vizionare plăcută!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook