Metroul din Drumul Taberei va circula din iunie

Metroul din Drumul Taberei va circula din iunie

Metroul din Drumul Taberei va circula din iunie, anunță ministrul transporturilor, Lucian Bode, care spune că nu există motive pentru o nouă întârziere.

El a spus, într-o emisiune TVR, că metroul va fi dat în folosință în iunie 2020, mai ales că structura sa este finalizată în proporție de 95%. „Nu există absolut nicio scuză”, a declarat ministrul, referindu-se la termenul limită.

Magistrala 5 este compusă din trei secţiuni: Eroilor – Râul Doamnei, Eroilor – Iancului, respectiv Iancului – Pantelimon.

Magistrala 5 de metrou, Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiţei, va avea aproape 7 kilometri lungime şi este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou (Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2). Valoarea totală a proiectului de metrou Drumul Taberei-Eroilor este de 3,4 miliarde de lei. Magistrala 5 este compusă din trei secţiuni: Eroilor – Râul Doamnei, Eroilor – Iancului, respectiv Iancului – Pantelimon.

Foto Facebook

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook