MECENA.ART te așteaptă până pe 15 martie. Faci cunoștință cu arta senzorială, cu nuduri și portrete, cu muzica și natura, dar și cu emoții noi și puternice

Foto credit: Daniela Buda

Pandemia ne-a furat multe momente și lucruri frumoase, dar nu a reușit să ne fure simțurile.

Dacă vrei să iei o pauză de la lume și să guști din „Grădina Frumuseții”, poți merge la cea de-a doua expoziție imersivă MECENA.ART. Lumini, picturi și muzică live, simțuri, trăiri – lucruri de care sigur aveai nevoie.

Din momentul în care pășești în Clubul Fabrica, intri într-o atmosferă relaxantă. Echipa creativă este formată din Silvana Dulamă-Popa, curator, Alin Popa, director creativ și Alex Mihuț, sound design. Silvana Dulamă-Popa, cofondatoare MECENA.ART, povestește mai multe despre expoziție:

 ”Am creat o Grădină a Edenului cumva, în care îi invităm pe cei care intră la noi să-și seteze proprile concepte. Expoziția e o invitație pentru cei care vin aici să descopere lucrările Ioanei.”

Ioana, Josem, cum i se spune, dezvăluie arta ei:

”Această expoziție reprezintă ultima mea colecție de lucrări. Am lăsat la latitudinea privitorului să-și imagineze ceea ce sufletul și mintea lui dorește.”

„Pentru că la noi, la MECENA.ART, despre asta este vorba – despre cum emoțiile pun stăpânire pe noi și despre cum reușim, după atât de multă vreme în care am stat izolați, să ne încărcăm. Cu artă, cu experiență, cu creativitate, cu stări noi.” spune Alin Popa – director creativ.

„Fiecare tablou din această colecție, fie că vorbim despre artă abstractă, despre nuduri sau portrete, este un fruct, un copil al acestei naturi. Copilul se naște în ocrotirea copacului, își ia propriul drum, pentru ca, în final, să devină și el alb, să fie și el dătător de viață. The Garden of Beauty te face să vezi în liniște sunetul apelor, ciripitul păsărilor, vocile copiilor, să asculți mirosul de mentă, să reacționezi la fiecare tablou, pentru că simțurile se vor uni în această expoziție de pictură semnată de Josem și pusă în scenă de MECENA.ART.”

Expoziția este deschisă până pe 15 martie, la Club Fabrica, pe Strada 11 iunie, nr. 50, București. Intrarea se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe site-ul iabilet.ro. Mai multe detalii pe www.mecena.art.

Totodată, de pe site-ul oficial poți achiziționa picturile expuse și îți poți crea astfel propria expoziție.

MECENA.ART – Not your usual gallery găzduiește artiști diferiți în fiecare lună și formează o comunitate a oamenilor care evadează din cotidian prin crearea sau achiziționarea de artă, un spațiu sigur pentru artiști contemporani și iubitori de artă. Proiectul pune accentul pe consolidarea relației între artist și privitor. Structurat ca o platformă omnichannel, MECENA.ART este atât un spațiu expozițional imersiv, cât și un canal online care pune cumpărătorul de artă în contact direct cu artistul.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook