Mască fermecată pentru fanii lui Harry Potter

Mască fermecată pentru fanii lui Harry Potter
Foto: Insider

Măștile de protecție au și partea lor de magie. Un designer a făcut o mască mult mai distractivă, special pentru fanii lui Harry Potter.

Stefanie Hook, creator de jucării și accesorii cusute manual, a decis să revoluționeze articolul vestimentar devenit esențial în această perioadă: masca de protecție. Antreprenorul din Colorado a avut intenția de a o face mult mai distractivă și misterioasă. O simplă mască neagră care, atunci când este purtată, se transformă în „Harta Marauder-ului”.

Intervievată de Insider, Stefanie Hook a dezvăluit secretele fabricării măștii sale. Folosește pigmenți care își schimbă culoarea la o temperatură de aproximativ 28 de grade. Astfel, baza țesăturii negre devine bej și roșie și dezvăluie modelele pe care ea le-a cusut. O mască de acest tip necesită aproximativ 17 ore de muncă. Ea spune că a produs aceste modele urmând instrucțiunile CDC, principala agenție federală din Statele Unite pentru protecția sănătății publice.

Videoclipurile sale demo, postate pe TikTok, i-au adus peste 12.000 de abonați noi. Un produs care, probabil, va fi luat cu asalt dar care este disponibil în cantități limitate. Creatoarea va oferi noi informații despre vânzări pe 29 mai.

Și cum designerul nu intenționează să se oprească aici, ea a creat deja alte prototipuri desprinse din universuri tot atât de fermecate ca cel al lui Harry Potter, precum „Alice în Țara Minunilor” sau „ Crăciunul ciudat al lui Mister Jack ”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook