Lady Gaga oferă 500.000 de dolari celui care îi înapoiază câinii furați. Angajatul care îi plimba a fost împușcat în timpul jafului

Lady Gaga oferă 500.000 de dolari celui care îi înapoiază câinii furați. Angajatul care îi plimba a fost împușcat în timpul jafului

Doi bulldogi grancezi care aparțin cântăreței Lady Gaga au fost furați miercuri seară la Hollywood, iar angajatul căruia vedeta i-a încredințat îngrijirea câinilor a fost împușcat în timpul atacului, informează presa americană. Potrivit site-ului TMZ, primul care a publicat informațiile, Lady Gaga oferă o recompensă de 500.000 de dolari celui care îi găsește câinii, botezați Koji și Gustav.

Pistol semiautomat

Poliția din Los Angeles a declarat că a intervenit miercuri seara la Hollywood, după ce o persoană înarmată cu un pistol semiautomat a deschis focul asupra unui bărbat de treizeci de ani. Suspectul a fugit cu o mașină albă, luând cu el doi dintre cei trei buldogi francezi pe care îi plimba victima.

Poliția nu a dezvăluit identitatea victimei și nu a confirmat apartenența celor doi câini. Angajatul care plimba câinii se află la spital, în stare stabilă.

Potrivit TMZ și altor canale mass-media locale, diva pop a dat custodia animalelor sale victimei, în timp ce ea se află la Roma, unde filmează la noul proiect al regizorului Ridley Scott.

Un al treilea buldog, Asia, a fost recuperat de poliție de la locul atacului. Lady Gaga este foarte atașată de câinii ei, care o însoțesc frecvent la evenimente publice și pe care îi promovează pe rețelele de socializare.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook