La 87 de ani, Brigitte Bardot nu vrea să se vaccineze anti-Covid. „Moartea trebuie să vină într-o zi, nu poți scăpa de ea”

La 87 de ani, Brigitte Bardot nu vrea să se vaccineze anti-Covid. „Moartea trebuie să vină într-o zi, nu poți scăpa de ea”

Brigitte Bardot spune pentru revista Gala că nu vrea să fie vaccinată împotriva Covid-19, deoarece este „alergică la toate substanțele chimice”.

„Sunt alergică la toate substanțele chimice”

„Chiar și când am călătorit în Africa, am refuzat să fac vaccinul împotriva febrei galbene. Doctorul meu de la acea vreme mi-a dat un certificat fals. Am plecat și m-am întors într-o formă excelentă!”, a adăugat ea.

De asemenea, se simte foarte sănătoasă pentru un octogenar. „Sigur, am 87 de ani, dar jur că nu arăt”. Nu am păr alb, sunt foarte slabă”. „Am artroză dublă de șold, merg în cârje, dar dacă aud o rumba, un cha-cha-cha, o melodie Gipsy Kings sau ceva flamenco, îmi vine să dansez”.

„Moartea trebuie să vină într-o zi. E ca bătrânețea, nu poți scăpa de ea”.

Guvernul francez promovează vaccinarea ca principală măsură de protecție împotriva Covid-19. Miercuri, ministrul Sănătății, Olivier Véran, a lăudat numărul mare de franzeci care au primit o primă doză în ziua respectivă: 66.000.

Sursa: Le Figaro

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook