Kremlinul ia în considerare propunerea lui Elon Musk. Putin ar putea accepta un interviu cu patronul Tesla

Kremlinul ia în considerare propunerea lui Elon Musk. Putin ar putea accepta un interviu cu patronul Tesla

Elon Musk ar putea intra în legătură directă cu președintele rus. Conducătorul Tesla i-a propus lui Vladimir Putin o discuție pe platforma Clubhouse. „Este o ințiativă interesantă”, a spus Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin.

Clubhouse este o aplicație care oferă servicii de voce. Popularitatea i-a crescut în ultimele săptămâni, după ce personalități ca Mark Zuckerberg sau CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, au devenit utilizatori.

Musk este destul de activ pe platformă, realizând până acum un interviu cu Vlad Tenev, CEO-ul platformei de tranzacționare Robinhood și pregătind un altul cu rapperul american Kanye West, notează Business Insider.

„Ați fi de acord că purtăm o discuție pe platforma Clubhouse?”, a fost întrebarea lui Musk către contul oficial al Kremlinului, într-o postare pe Twitter.

Într-un tweet ulterior, a spus că „Ar fi o mare onoare să vorbesc cu dumneavoastră”.

Peskov a afirmat că Vladimir Putin nu are nicio implicare privind conturile de social media ale Kremlinului și că puțin timp de gândire este necesar. „Trebuie să înțelegem despre ce e vorba, care este propunerea. Vom cerceta totul și ulterior o să oferim o reacție”.

Mulți dintre urmăritorii lui Musk au apreciat inițiativa, dar eu existat și opinii critice. Ruslan Shaveddinov, șeful campaniei anti-corupție inițiate de Navalnîi, i-a transmis: „Frate, ia-l pe Marte cu tine”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook