Kobe Bryant va fi inclus în Basketball Hall of Fame

Kobe Bryant va fi inclus în Basketball Hall of Fame

Kobe Bryant va fi inclus în „Naismith Memorial Basketball Hall of Fame”, fără să mai treacă prin alegerile normale, în urma accidentului de elicopter, care s-a soldat cu nouă persoane decedate, printre care legendarul baschetbalist și fiica lui de 13 ani, Gianna Maria.

„Kobe va fi onorat așa cum se cuvine”, a declarat președintele Hall of Fame, Jerry Colangelo, potrivit dailymail.co.uk. Informația nu a fost încă confirmată de NBA.

Kobe Bryant și jucătorii Tim Duncan, Tim Hardaway și Kevin Garnett au fost nominalizați pentru a ajunge în Hall of Fame, iar numele câștigătorului trebuia să fie anunțat în aprilie 2020, însă oficialii au renunțat la votul obișnuit.

Pentru a fi inclus în Hall of Fame, un jucător trebuie să se fi retras din baschet de trei sezoane complete, iar Kobe Bryant s-a retras la 16 aprilie 2016.

„Timp de 20 de sezoane, Kobe ne-a arătat ce se poate întâmpla atunci când talentul incredibil se îmbină cu devotamentul absolut și cu dorința de a câștiga”, a spus comisarul NBA, Adam Silver, care a mai adăugat: „A fost unul dintre cei mai extraordinari jucători din istoria jocului nostru, cu realizări care sunt legendare … dar va fi amintit cel mai mult pentru că a inspirat oameni din întreaga lume să concureze la nivelul lor maxim”.

Restul personalităților care vor fi incluse în Hall of Fame vor fi anunțate în aprilie 2020.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook