Joe Biden renunță pentru prima dată la mască în exterior, în timp ce anunță suspendarea măsurii la interior. „O zi grozavă”

Joe Biden renunță pentru prima dată la mască în exterior, în timp ce anunță suspendarea măsurii la interior. „O zi grozavă”

Președintele Joe Biden, fără mască, a declarat că persoanele vaccinate pot să renunțe la mască și chiar să se îmbrățișeze. „Astăzi este o zi grozavă pentru America”, a spus Biden în curtea Casei Albe, după ce Centrul Național pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a spus că persoanele vaccinate pot să nu mai poarte masca, în interior.

„Dacă ai fost vaccinat nu trebuie să mai porți masca și vă puteți da mâna. Puteți chiar să vă îmbrățișați. Dar dacă nu ai fost vaccinat, vă rugăm să purtați o mască”, a spus Biden.

Biden a apărut nemascat în timpul conferinței în aer liber. El cerut persoanelor care abandonează măștile să fie amabile față de cei care continuă să le poarte. Biden a fost în trecut ridiculizat cu privire la ​​faptul că a continuat să poarte masca în aer liber, în ciuda recomandărilor anterioare ale CDC, care spuneau că nu este necesar.

„Aveți răbdare unul cu celălalt. Știți, unii ar putea spune: ‘Mă simt mai confortabil continuând să port o mască’. Vă rog să-i tratați cu bunătate și respect”, a spus Biden.

„Am avut prea multe conflicte, prea multă amărăciune, prea multă furie, prea multă politizare a acestei probleme”.

Biden crede că nu ar trebui să existe niciun efort guvernamental pentru a se asigura că americanii care nu poartă mască sunt vaccinați.

„Nu vom aresta oameni. Cred că majorității americanilor le pasă de siguranța semenilor”, a spus el.

Aproximativ 59% dintre adulții americani au primit cel puțin o doză a vaccinului anti-Covid. Mai mult de 45% dintre adulți sunt complet vaccinați, conform datelor CDC.

Sursa: New York Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook