Joe Biden ignoră recomandarea CDC și poartă mască în continuare, chiar dacă este vaccinat. „Este o responsabilitate patriotică”

Joe Biden ignoră recomandarea CDC și poartă mască în continuare, chiar dacă este vaccinat. „Este o responsabilitate patriotică”

CDC a emis marți noi recomandări privind obligația de a purta mască – americanii complet vaccinați nu trebuie să poarte măști în aer liber ți nici în interior, în multe cazuri. Cei care au primit ambele doze ale unui vaccin anti-Covid se pot întâlni în aer liber fără a purta o mască, cu excepția anumitor spații aglomerate și, de asemenea, se pot aduna în interior fără a purta o mască.

Însă mulți americani ignoră recomandările și continuă să poarte măști.

De exemplu, Joy Reid de la postul MSNBC – care le-a cerut în repetate rânduri americanilor să facă ceea ce le spun dr. Anthony Fauci și alți oficiali guvernamentali din domeniul sănătății – a declarat în timpul emisiunii sale că el încă mai poartă două măști în timp ce face jogging în aer liber.

Un alt membru al partidului democrat care a respins îndrumările pentru masca ale CDC este președintele Joe Biden.

În timpul unui interviu pentru NBC, difuzat vineri, Biden, care este complet vaccinat de luni de zile, i-a spus gazdei show-ului Craig Melvin că va purta în continuare o mască – chiar și în aer liber – pentru că este „responsabilitatea sa patriotică”.

„Este o mică măsură de precauție care are un impact profund”, a spus Biden. „Este o responsabilitate patriotică, pentru numele lui Dumnezeu”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook