Japonia| Un avion aterizează forțat pentru a debarca un pasager care refuza să poarte mască

Japonia| Un avion aterizează forțat pentru a debarca un pasager care refuza să poarte mască

Un avion al companiei aeriene japoneze low-cost Peach Aviation a trebuit să aterizeze de urgență luni pentru a debarca un pasager care a refuzat să poarte mască și a amenințat membrii echipajului, relatează postul de radio și Televiziunea japoneză NHK.

Un pasager agresiv, potrivit companiei

Bărbatul, căruia inițial i s-a cerut să poarte o mască, a provocat haos după ce avionul a decolat de pe insula Hokkaido, cu destinația Osaka.

Potrivit oficialilor companiei aeriene, el a țipat la alți pasageri care au refuzat să stea lângă el pentru că nu purta masca și a amenințat membrii echipajului, care l-au avertizat cu privire la sancțiunile care ar putea fi luate împotriva lui.

O premieră în Japonia

Căpitanul a luat apoi decizia de a ateriza pe aeroportul Niigata, pe coasta de vest a Japoniei, pentru a debarca individul. Avionul a ajuns la destinație cu mai mult de două ore întârziere.

Potrivit Ministerului Transporturilor din Japonia, aceasta este prima dată când un avion este forțat să aterizeze de urgență din cauza unui pasager care refuză să poarte o mască.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook