Iohannis a pierdut noțiunea timpului: „Vaccinarea începe pe 27 SEPTEMBRIE”. Nu vom avea restricții noi

Iohannis a pierdut noțiunea timpului: „Vaccinarea începe pe 27 SEPTEMBRIE”. Nu vom avea restricții noi

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații la finalul unei ședințe de lucru organizate în vederea gestionării crizei Covid. La întâlnire au participat, printre alții, Florin Cîțu, Nicolae Ciucă, Dan Barna, Lucian Bode și Raed Arafat.

Iohanis a anunțat că nu vom avea restricții noi, dar vor rămâne în vigoare cele deja existente.

Președintele a vorbit și despre campania de vaccinare, moment în care a avut un scurt moment de rătăcire. „În ce privește campania de vaccinare, pot să vă confirm, campania de vaccinare începe, în România și în toată Uniunea Europeană exact pe data de 27 SEPTEMBRIE, duminică”. Cu siguranță, Iohannis s-a referit la data de 27 DECEMBRIE, dată pe care Comisia Europeană a stabilit-o ca moment de pornire a campaniei de vaccinare (pasajul se află la minutul 2:16 al clipului de mai jos).

„Se începe cu o primă tranșă, simbolică. După Crăciun vin mai multe doze. Vaccinurile sunt eficiente, autorizate la cele mai înalte standarde”, a completat el.

„Dragi români, în perioada sărbătorilor, aveți grijă de voi, aveți grijă de cei dragi vouă, respectați restricțiile. Vă doresc tuturor multă sănătate și Crăciun fericit”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook