IA MASA ÎN ORAȘ!

Ești responsabil, stai acasă, respecți normele de prevenție. Sunt lucrurile #smart pe care le faci în această perioada, dar asta nu presupune să renunți la stilul tău de viață de până acum.

SMART îți întărește pofta de viață și îți oferă informația de care ai nevoie să rămâi în trend. Stai acasă și te bucuri de gustul bun al restaurantelor pe care obișnuiai să le frecventezi.

Reconstruim ca un puzzle lifestyle-ul tău: îți aducem muzica bună din lounge-urile pe care le frecventai, îți recomandăm meniurile rafinate ale restaurantelor tale preferate.

Zilnic îți aducem sugestii care să te inspire, iar pentru tine totul devine simplu. Comanzi ce delicii culinare dorești și apoi le servești direct la tine acasă. Și nu uita să te îmbraci frumos, că doar iei masa ca-n oraș!

Astăzi la prânz mergi la Fratellini, și poți alege ca noi: bol cu proteine – hummus, spanac tânăr, linte, orez brun, mix de semințe, rodie și roșii cherry și niște Tagliatelle cu creveți, reducție de cognac VSOP, trufe și usturoi.

Iar dacă ce ți-am recomandat nu merge cu regimul sau cu poftele tale, atunci bagă un ochi și alegeți singur. Ai aici meniul complet.

Și nu uita, pofta vine ascultând Smart Radio.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook