IA MASA ÎN ORAȘ – Cina la Dancing Lobster

IA MASA ÎN ORAȘ – Cina la Dancing Lobster

SMART te scoate din izolare. Vei rămâne acasă, normal, dar îți dăm tot ce ai nevoie încât să nu duci lipsă de nimic în perioada asta.

Muzică bună este, informație pentru a fi mereu conectat, bifat. Familia ți-e apoape, probabil deja ai realizat că și munca e mai ușoară de acasă. Știi ce ar putea să-ți lipsească puțin? Orașul… dar e normal, tuturor ne lipsește.

Sau cel puțin ce găseai prin oraș. Noroc că suntrem într-o epocă în care totul e mai aproape și mai rapid decât pare.

Este și cazul preparatelor savuroase și aromate de la Dancing Lobster, pentru că asta este recomandarea noastră pentru cina din seara asta. Un restaurant portughez de care te vei îndrăgosti pentru a doua oară, de data asta de la distantă.

Ai putea sa îți alegi pentru cină în seara asta celebra picanha de vită servită tipic brazilian, cu garnitură de orez, fasole neagră și ananas sau un calamar generos la grătar cu legume și creveți proaspeți trași la tigaie în cel mai bogat ulei de măsline portughez, usturoi, Flor de Sal și un pic de lămâie. Să nu uităm de deserturile portugheze absolut fabuloase! Meniul complet îl găsiți aici.

Comanzi tot ce-ți dorești și cât timp te pregătești de „ieșit în oraș”, specialitățile tale preferate vor fi pe masa de acasă.

Și nu uita, pofta vine asculând Smart Radio.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook