HBO îți arată primele imagini din continuarea serialului Game Of Thrones

Primele imagini din noul serial HBO „House of the Dragon” dezvăluie o parte din noile personaje cu care te vei întâlni începând de anul viitor.
Bazat pe cartea „Fire & Blood” scrisă de George R.R. Martin, serialul, a cărui acțiune are loc cu sute de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones”, spune povestea Casei Targaryen. Filmările au început deja, urmând ca primul episod să aibă premiera în 2022.

Emma D’Arcy o va interpreta pe prințesa Rhaenyra Targaryen, primul copil al regelui. Are sânge pur Valyrian și este dragonrider.  Doar că nu este bărbat. Matt Smith este prințul Daemon Targaryen, fratele mai mic al regelui Viserys și moștenitorul tronului. Războinic și dragonrider, Daemon posedă sângele adevărat al dragonului. Dar se spune că atunci când un Targaryen se naște, zeii aruncă o monedă în aer.

Steve Toussaint este Lordul Corlys Velaryon, „The Sea Snake”. Lordul Corlys face parte din Casa Velaryon, cu sânge Valyrian, o Casă la fel de veche ca familia Targaryen. Corlys, cel mai faimos aventurier al mării din Westeros, și-a construit casa într-un loc puternic care este mai bogat decât reședința Casei Lannister. Lordul are cea mai mare flotă maritimă din lume.

Olivia Cooke o va interpreta pe Alicent Hightower, fiica lui Otto Hightower, Mâna Regelui, și cea mai frumoasă femeie din Cele Șapte Regate. A crescut în Fortăreața Roșie, aproape de rege și de cei apropiați lui. Este grațioasă, isteață și perspicace. Rhys Ifans va fi Otto Hightower, Mâna Regelui. Ser Otto este un servitor loial al regelui și al regatului. El consideră că Daemon, fratele regelui, și poziția lui ca moștenitor al tronului, reprezintă cea mai mare amenințare.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook