Google Lens îți transformă notițele scrise de mână în documente de tip Word

Google Lens îți transformă notițele scrise de mână în documente de tip Word
Foto: Google

Dacă scrii frumos, aplicația Google Lens îți promite marea cu sarea. Adică îți spune că e capabilă mai nou să copieze notițele tale scrise de mână, pe calculator. Le transformă în digital.

Dacă ești un împătimit al scrisului de mână, dar vrei să poți transcrie rapid și ușor pe calculator, noua funcție a aplicației te va ajuta foarte mult. Va trebui să îndrepți camera smartphone-ului tău spre textul scris de mână, totul va fi transformat într-un document de tip Word care este apoi transferat direct pe calculatorul tău.

Este necesar să ai instalat ultima versiune de Google Chrome pe PC-ul tău, dar și aplicația Google Lens pe telefonul mobil. Trebuie, de asemenea, să fii logat pe același cont Google pe ambele dispozitive.

Aplicația avea deja funcții foarte utile. Poți căuta pe net denumirile unor obiecte spre care îndrepți camera telefonului, poți afla informații despre ele sau de unde le poți cumpăra. Te poți loga la un router wireless doar fotografiind eticheta de pe spatele acestuia. Poți traduce un text pe care-l fotografiezi.

E suficient să ai cea mai recentă variantă a aplicației instalată.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook