George Simion îl ironirează pe Cîțu după ce un membru AUR a fost prins cu droguri în Parlament: „Nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”

George Simion îl ironirează pe Cîțu după ce un membru AUR a fost prins cu droguri în Parlament: „Nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”

Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR, a încercat să intre în clădirea Parlamentului cu un plic cu marijuana. El a fost depistat de agenții SPP, care l-au percheziționat și au găsit plicul suspect. Gheorgheosu susține că folosește drogurile pentru consum propriu.

„În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, transmite Poliția Capitalei.

George Simion, co-președinte al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), se folosește de ocazie pentru a-l ataca pe Florin Cîțu, care a fost pedepsit cu închisoarea în SUA, acum 20 de ani, după ce a condus sub influența alcoolului.

„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranță domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, spune George Simion.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook