Fratele lui Pablo Escobar dă în judecată Apple și cere 2,6 miliarde de dolari

Fratele lui Pablo Escobar dă în judecată Apple și cere 2,6 miliarde de dolari

Roberto Escobar dă în judecată compania americană Apple după ce hackerii i-au atacat cibernetic smartphone-ul IphoneX și au reușit să afle adresa unde locuiește.

Site-ul de divertisment TMZ spune că există documente care atestă că Escobar a dat în judecată gigantul american pentru suma de 2,6 miliarde de dolari.

El afirmă că hackerii i-au aflat adresa accesând aplicația FaceTime, apoi i-au trimis “o scrisoare în care îl amenință cu moartea”.

Escobar susține că un angajat Apple l-a asigurat că respectivul telefon este cel mai sigur din câte există pe piață.

TMZ notează că Roberto se ascunde acum, de teama unui atac. El a fost ținta mai multor atentate de asasinare de-a lungul timpului.

Roberto Escobar nu este la primul proces de acest fel. Anul trecut a câștigat trei milioane de dolari în urma unui proces prin care a redobândit drepturile pentru domeniul web PabloEscobar.com, momentan inactiv.

A amenințat că îl va da în judecată pe Elon Musk pentru că i-a furat ideea unui aruncător de flăcări. În plus, a deschis un proces de 1 miliard de dolari împotriva Netflix, pretinzând drepturi de imagine pentru serialul Narcos.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook