Figurile din ceară ale ducilor de Sussex, de la Madame Tussauds, separate de cele ale membrilor familiei regale

Figurile din ceară ale ducilor de Sussex, de la Madame Tussauds, separate de cele ale membrilor familiei regale

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai Familiei regale şi au intenția să muncească pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, precizând că intenționează să-și petreacă o mare parte din timp în America de Nord.

După anunțul făcut de Harry și Meghan, Muzeul Madame Tussauds din Londra a decis înlăturarea figurile de ceară ale ducilor de Sussex de lângă cele ale membrilor familiei regale.

Sculpturile în ceară ale ducilor de Sussex erau amplasate lângă cele ale reginei Elizabeth II şi ducelui de Edinburgh. Steve Davies, directorul muzeului, a spus că acestea reprezentau unele dintre cele mai populare figuri pe care le-a creat instituţia.

„Alături de întreaga lume, reacţionăm la vestea surprinzătoare că ducii de Sussex vor renunţa la rolurile de membri seniori ai familiei regale”, a spus el. „De astăzi (joi, n.r.), figurile lui Harry şi Meghan nu vor mai sta alături de familia regală”.

Cele două figuri vor rămâne expuse la Madame Tussauds, însă reprezentanţii muzeului nu au precizat unde vor fi amplasate.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook