Emma Stone spune că suferă de anxietate de la 7 ani. Cum reușește să se adapteze acestei stări

Emma Stone spune că suferă de anxietate de la 7 ani. Cum reușește să se adapteze acestei stări
  • Emma Stone spune că se confruntă încă de la vârsta de 7 ani cu anxietatea.
  • Terapia, orele de improvizație și actoria o ajută pe Emma să lupte cu anxietatea.
  • Rolul din „Poor Things” a făcut-o pe actriță să înțeleagă ce este anxietatea.

Într-o zi ca aceasta te poți simți trist sau anxios, asta pentru că vremea e un factor care contribuie la starea ta de bine. De anxietate se lovesc chiar și celebritățile. Selena Gomez, Jennifer Lawrence și Sydney Sweeney sunt câteva dintre vedetele care au recunoscut că se confruntă cu această stare. Recent, Emma Stone a vorbit despre anxietate. Ea spune că oamenii anxioși tind să fie mai egoiști.

Emma Stone a mărturisit că, de la vârsta de 7 ani, se confruntă cu anxietatea. De când era mică ea avea atacuri de panică și mergea la terapie pentru a le combate.

După sesiuni de terapie și ore de improvizație de actorie a reușit să găsească anumite mecanisme pentru a se adapta acestor stări. Emma Stone spune că și în ziua de azi se confruntă cu anxietatea.

Actrița a reflectat asupra acestei teme într-un nou interviu pentru Variety și susține că anxietatea este o afecțiune egoistă: „O parte din natura anxietății este că te analizezi mereu”, spune ea. „Într-un fel – este oribil să spun asta – este o condiție foarte egoistă pe care să o ai”.

Actoria o ajută pe Emma Stone

Actoria este cea care o ajută pe Emma Stone să combată anxietatea, mai exact cel mai recent personaj pe care l-a interpretat – Bella din filmul Poor Things, în regia lui Yorgos Lanthimos- lungmetrajul are 11 nominalizări la premiile Oscar.

Ce o atrage pe Emma Stone atât de mult la Bella este că nu are inhibiții – nu are nicio rușine și nu îi pasă de părerile celor din jur. Concluzia la care Emma a ajuns este că nu ar trebui să te mai gândești atât de mult la pretențiile sociale și să nu te judeci – Ce se va întâmpla cu mine? Ce am spus? Ce am făcut? sunt întrebări pe care ea încearcă să le evite cât de mult poate.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook