Emirates îți acoperă cheltuielile medicale de până la 150.000 euro dacă te imbolnăvești de Covid-19 în timpul călătoriei

Emirates îți acoperă cheltuielile medicale de până la 150.000 euro dacă te imbolnăvești de Covid-19 în timpul călătoriei

Compania aeriană Emirates s-a angajat să acopere costurile medicale ale călătorilor care se infectează cu coronavirus în timpul călătoriei.

Industria turismului trebuie să-și liniștească clienții cu privire la Covid-19. Joi, 23 iulie, compania aeriană Emirates a anunțat că acoperă cheltuielile medicale ale clienților săi care se contaminează cu virusul Covid-19 la bordul aeronavelor sale.

Compania Emiratelor Arabe Unite declară că va plăti până la 150.000 de euro cheltuieli medicale pentru pasagerii săi dacă sunt diagnosticați cu coronavirus și oferă o compensație de 100 de dolari pe zi timp de două săptămâni în cazul unei carantine legate de suspiciunea de contaminare.

Această acoperire este oferită gratuit tuturor clienților și se extinde până la 31 octombrie. Obiectivul este, în mod evident, de a face călătorii sa se simta în siguranță, promițându-le că nu se vor regăsi abandonați la mii de kilometri de acasă dacă se vor infecta cu virusul covid-19 în timpul zborului.

Emirates is proud to lead the way in boosting confidence for international travel. We have put in place multi-layered…

Publicată de Emirates pe Joi, 23 iulie 2020

Dacă Emirates este prima companie aeriană care oferă o astfel de măsură, în lume, mai multe companii din sector au pus deja lucrurile la punct pentru a încuraja turiștii să călătorească. După cum relatează CNN, țări precum Cipru și Uzbekistan au promis că vor avea grijă de vizitatorii care se îmbolnăvesc acolo, fie prin compensații financiare, fie prin asigurarea cheltuielilor de cazare și medicale.

Articol complet aici

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook