eMAG introduce taxe de livrare şi pentru produsele pe care clienţii le ridică şi le transportă singuri acasă

eMAG introduce taxe de livrare şi pentru produsele pe care clienţii le ridică şi le transportă singuri acasă

eMAG, cel mai mare retailer online de piaţa locală, a introdus la finele anului trecut noi taxe pentru livrarea produselor, care vizează chiar şi produsele pe care clienţii aleg să le ridice din shoroom-urile proprii ale companiei, mutare explicată de magazinul online prin necesitatea de a susţine costurile mari înregistrate pentru a continua dezvoltarea serviciilor, scrie zf.ro.

Astfel, compania a introdus o taxă de 5 lei pentru livrarea produselor în showroom-urile eMAG pentru comenzile cu valori mai mici de 1.500 de lei, la care se poate adăuga o altă taxă de 2,5 lei, în cazul în care clientul achită comanda în showroom şi nu online. Taxa de 5 lei se aplică pentru comandă, nu pentru fiecare produs în parte.

Taxa de 5 lei a fost introdusă şi pentru livrările în dulapurile de livrare easybox, conform datelor de pe site-ul eMAG. După această mutare livrarea costă 5 lei indiferent dacă un client alege livrarea la un showroom eMAG, un oficiu poştal sau un dulap easybox. Anterior, livrarea în showroom-urile eMAG era gratuită, la fel ca şi livrarea în easybox.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook